2 jarig bestaan voetbalschool The Future

Vandaag 23 december 2020 vieren wij ons 2 jarig bestaan!

Met veel trots kijken wij terug op 2 veelbewogen jaren.In december ‘18 ben ik met 10 leden bij Roodwit Veldhoven gestart; vandaag de dag zijn wij gegroeid naar ruim 400 leden, verspreid over verschillende vestigingen in heel Nederland en België!Waar ik bij de start up van The Future alleen als trainer op het veld stond, staan wij nu sterk met een heel elftal aan Trainers.En niet zomaar Trainers; Trainers die bij de volhardende mentaliteit van The Future passen, en die altijd kwaliteit bieden.Dit top team zorgt er dag in dag uit voor dat spelers naar een hoger niveau getild worden, oftewel het hoogst haalbare resultaat: transfer naar een BVO club.Om onze talentvolle leden optimaal te begeleiden en hiervoor klaar te stomen, hebben wij de Masterclass in het leven geroepen.Hier komen onze meest talentvolle leden bij elkaar om op hoog niveau wedstrijden en toernooien te spelen, om zichzelf zodoende te profileren.Door onze strategie en visie hebben wij inmiddels heel wat transfers mogen doen, hier zijn wij ontzettend trots op!Wij zijn ready om aan ons derde jaar van Voetbalschool The Future te starten! Covid-19 kan ons niet tegenhouden.Met inachtneming van alle maatregelen van het RIVM, blijven wij klaarstaan voor onze leden en blijven wij nieuwe projecten aannemen.Zo mogen jullie binnenkort een documentaire verwachten die jullie een kijkje in mijn leven en de voetbalschool geeft.

Stay tuned!

Tenslotte wil ik het volledige team bedanken. Zonder jullie hadden wij al deze mooie mijlpalen niet bereikt. Dank jullie wel: Trainers Shurell, Max, Mo, Youssef, Ramzi, Bjorn en ibby

Clubs: Roodwit Veldhoven, SV Marvilde, VV Niewegein, Sporting Heerlen, VCH Blerick en Sporting Winterslag in Genk

Team The Future: Tinus(administratie), Majda(administratie), Bas(advocaat), Wassima(administratie), Rick(scout) Robbie (socialmedia)en Mohamed(adviseur)remco(organisator)Last but not least, special thanks to mijn compagnon Gerald Vanenburg. Om deze mooie dag te vieren, gaan wij in januari leuke prijzen uitdelen! Deel dit bericht om in aanmerking te komen.

Met sportieve groet,Rachid Chelah

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch